Programma

Voorverkoop festiviteiten

50 jaar Socio-Project van start

Wil je de gezellige feestavond ‘Egelze zingt mit’ op vrijdag 24 mei niet missen, koop dan snel een entreekaart voor slechts € 4,00. Gratis eigenlijk, want op vertoon van je entreekaart krijg je bij de ingang gratis twee consumptiebonnen. Op de feestavond treden veel Eygelshovense artiesten op en het hoogtepunt zijn de optredens van Jack Vinders en Martin Hurkens.

Op zondag zal Anderkovver van 19.00 en 23.00 uur in het Socio-Project optreden. Het brede repertoire van deze bekende coverband gaat ongetwijfeld zorgen voor een onvergetelijke en gezellige avond. Ook voor deze avond geldt: de prijs van de entreekaart bedraagt € 4,00 en op vertoon daarvan krijg je bij de ingang gratis twee consumptiebonnen.

De voorverkoopadressen zijn: Benly Electro World, Bistro Socio, Chocolaterie Bruns en 1131 Optiek & Lifestyle.

Kienen & Kwajongen en Egelze zingt mit

De aftrap van het feest 50 Jaar Socio Project is op vrijdag 24 mei met een bruisende start in Bistro Socio. Om 14.00 uur begint het spannende kienen en het gezellige kwajongconcours. Met tal van prachtige prijzen in het vooruitzicht, belooft het een middag vol plezier te worden.

Als je graag wil deelnemen aan het kienen en kwajongen op vrijdag 24 mei (14.00 uur, Bistro Socio) kom dan wel even in actie en vul het deelnameformulier in, en bezorg dat vóór 10 mei a.s. in de brievenbus van het Socio-Project, Terbruggen 16.

Inschrijven voor kienen en kwajongen is gratis.

Heb je je ingeschreven voor het kienen, dan krijg je bij aankomst een kartonnen plaat met daarop zes kienkaarten. Er worden vijf rondes gekiend en tijdens iedere ronde zijn drie prijzen te winnen: een prijs voor een rijtje, een prijs voor twee rijtjes en een prijs voor een volle kaart.

Het aantal plaatsen voor zowel het kienen als kwajongen is beperkt, dus schrijf je vlug in.

Wil je meer informatie? Voor het kienen kun je bellen naar John Roumans, 06-11730021 en voor het kwajongen naar Leon Wetzelaer, 06-11710865.

’s Avonds wordt het feest vanaf 19.00 uur vervolgd met “Egelze zingt mit” – een onvergetelijke avond vol muziek en samenzang -lees Tieëkezinge- in het Socio project. Voor jullie gemak stelt de organiserende stichting een zangbundel gratis ter beschikking, zodat jullie uit volle borst kunnen meezingen.

 

 

Feestavond “Egelze zingt mit”

18.00 uur zaal open.

Bij de ingang ontvangt iedereen die een entreekaart heeft gekocht, gratis 2  consumptie- bonnen.

19.00 uur aanvang programma:

 • Welkomstwoord door voorzitter Jubileumcomité.
 • Start Tieëke zingen onder aanvoering van:
  Monique Dupuis
  Roger Vromen
  Patrick Pesch
 • Harmonie St. Caecilia Eygelshoven met o.a. liedjes van Carboon en als zanger Frits Kusters.
 • Vervolg  Tieëke zingen met:
  Roy Stekhuizen
  Larissa Peters
  Ronny Ron
 • Daarna de Hoeszengerkes en Gemengd Kerkelijk Zangkoor St. Johannes.

Met als slotstuk optreden van:

Martin Hurkens en Jack Vinders

De presentator van deze avond is niet minder dan “d’r sjpasminister“ Fer Kousen.

 

Superhelden – spellendag voor de jeugd

Het Socio-Project viert zijn 50-jarig jubileum met festiviteiten die ook speciale aandacht besteden aan de jeugd tot en met 15 jaar oud. Op zaterdag 25 mei worden er tal van leuke en interessante spellen georganiseerd langs de Anselderlaan. Het spelparcours strekt zich uit over de grasvelden van het Scoutinggebouw tot aan de kantine van LHC. Er zullen spellen zijn waarbij de deelnemers al hun behendigheid, kracht en enthousiasme kunnen laten zien. Voor de allerkleinsten zijn er diverse spelletjes en knutselactiviteiten, terwijl de iets oudere jeugd hun vaardigheden kan tonen op uitdagende en spannende attracties.

Zodra de deelnemers het parcours hebben afgelegd in hun leeftijdscategorie, wacht er een lekkere traktatie op hen. Meer details over deelname aan deze fantastische jeugddag zullen de komende weken te vinden zijn in de Anselbode.

ZESKAMP Zondag 26 Mei

HERINNERING INSCHRIJVING

Doe mee aan de ultieme strijd om de titel van beste zeskampteam van Egelze te veroveren! Schrijf je nu in en claim je plek in deze spannende competitie. Maar wacht niet te lang, de inschrijvingen sluiten op 1 mei. Neem contact op met Peter Knippenberg via e-mail (pjknip@home.nl) of telefoon (0615931605) om je team aan te melden.

Vergeet niet om de naam van je teamcaptain door te geven. En het beste nieuws? Deelname is helemaal gratis! Iedereen van 16 jaar en ouder is welkom om deel te nemen, dus verzamel je vrienden, collega’s of buren en vorm een team. Verzin een creatieve naam die jullie team perfect vertegenwoordigt. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvangen alle teams een set gratis T-shirts, gesponsord door APS-groep. Zo staan jullie niet alleen als winnaars op het veld, maar ook in stijl!

Nadat de inschrijvingsperiode is afgesloten, ontvangen teamcaptains een formulier om de maten van de teamleden door te geven. Zo ben je verzekerd van de perfecte pasvorm voor elk lid van je team. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijk evenement en je naam te vereeuwigen als het beste zeskampteam van Egelze! Schrijf je vandaag nog in en bereid je voor op de ultieme strijd om de eer.

Om 19.00 uur aanvang afsluiting van het feestweekend met als programma.

Vanaf 19.00 tot 23.00 uur treed voor u op de alom bekende coverband  “Anderkovver”,

Die met hun muziek en een beetje humor u  een onvergetelijke en gezellige avond bezorgen.

Om 23.00 wordt het feestweekend afgesloten.